RSS Feed

Pariuri live sigure prin trading

Comments Off on Pariuri live sigure prin trading

February 23, 2012 by admin

Aceasta strategie este una simpla si foarte efectiva.
Ideea principala pentru care merita folosita aceasta strategie este pentru ca:

  • obtineti cote mai bune decat la 90% din casele de pariuri traditionale
  • puteti construi pariuri sigure din cauza fluctuatiilor de cote

Fluctuatiile de cote sunt partea cea mai importanta a acestei strategii. Unul din aspectele cele mai importante este ca pariul este oferit live si puteti urmari meciul in direct la casele de pariuri. Una din conditiile ulterioare este ca scorul in meci sa fie de 1-0 | 0-1 . De preferabil este ca echipa favorita sa conduca.

Cand va uitati la meci, deseori vedeti inainte de a se termina prima repriza optiunea de pariere ,,nu se mai inscrie in prima repriza”. Desigur asta se poate intampla oricand, dar remarca mea este ca inainte de finalul primei reprize, ambele echipe incearca sa intre in vestiare fara a mai primi vreun gol.

Cand se intampla asta va asigurati cu un bet de ,,sub 2,5 goluri”. Ideal asta ar trebui s-o faceti in minutul 40 al meciului. De obicei cotele sunt inca mari la un asemenea pariu. De exemplu, in meciul AC Milan – Lecce cand scorul a fost 1-0 in minutul 40, se putea paria la cota 2.60.

In ultimul minut inainte de fluierul de final al primei reprize, piata de cote pentru ,,sub goluri” se schimba destul de mult. Ca sa ramanem la exemplul de mai sus, cotele au scazut de la 2.60 la 2.24 ceea ce este un pariu sigur. Acum plasati pariul pe ,,sub 2,5 goluri” ceea ce inseamna ca ati pariat impotriva primului pariu. Aceasta situatie este de vis pentru orice parior!

Profiturile nu sunt asa de mici precum credeti. Daca pariati o suma mare puteti castiga o suma destul de frumoasa si cel mai important este ca ii profit sigur!


Comments Off on Pariuri live sigure prin trading

Sorry, comments are closed.