RSS Feed

Avantajul caselor de pariuri

Comments Off on Avantajul caselor de pariuri

February 15, 2012 by admin

Probabil multi dintre voi se intreaba incontinuu care este secretul din spatele caselor de pariuri? De ce a avea o casa de pariuri este o afacere profitabila? In acest articol va vom explica in amanunt acest secret, pentru a va ajuta sa intelegeti mai bine cum functioneaza aceasta industrie.

La pariuri totul se invarte in jurul cotelor. Pariurile sportive functioneaza la fel ca bursa, cineva vinde, cineva cumpara. In cazul nostru, casele de pariuri vand cotele diferitelor meciuri, in timp ce dvs., pariorii, le cumpara. Pana aici totul pare normal, si totusi, unde este smecheria care ajuta casele de pariuri sa faca profit?

Casele de pariuri, fiind cele care stabilesc cotele, au posibilitatea de a le modifica si stabili in functie de bunul plac si de profitul pe care il vor a fi obtinut. Haideti sa luam un exemplu.

Avem meciul de tenis R. Nadal – N. Djokovic. La casa de pariuri “stanleybet” ambii jucatori au cote egale, respectiv 1.85. Astfel, daca pariati 100 RON pe victoria lui NADAL, veti primi in cazul unui succes 185 RON. Acum sa ne imaginam situatia urmatoare. Dvs. pariati 100 RON pe victoria lui NADAL in timp ce un alt parior pune 100 RON pe victoria lui Djokovic. In aceasta situatie casa de pariuri a incasat de la pariori 200 RON, iar indiferent cine va castiga meciul castigurile returnate nu vor depasi 185 RON! E un calcul foarte simplu, la fiecare pariu plasat, casa de pariuri castiga un procent cuprins intre 5-15% din incasari.

Acest dezavantaj poate fi combatut cu usurinta folosind o strategie buna. Urmariti in continuare articolele afisate pe site-ul nostru pentru a invata cum sa castigati bani usor, din pariurile sportive.


Comments Off on Avantajul caselor de pariuri

Sorry, comments are closed.